About Us

We are the people who desire to provide the best possible services to our customers, to produce the best pictures and give people the best captured moments of their wedding days. We’re experienced with Business Management in both Photography and Hospitality, graduated from Vaasa University of Applied Sciences in Finland, and are now the Owner of our own photography business – Vui Production (Wedding Photojournalism)

We create heartfelt, organic imagery that tells YOUR story of love and connection. Imagery that is raw, that is emotional and that is YOU. So if you are a fun-loving person who values imagery that reflects the realness of you and your family then we should chat!

             logo

———————————————————————————————————————————————————

Chúng tôi là những người mong muốn mãnh liệt được đem đến cho khách hàng dịch vụ tốt nhất, tạo ra những hình ảnh phóng sự cưới đẹp nhất, cũng như ghi lại những khoảnh khắc quý giá trong cuộc sống . Chúng tôi có kinh nghiệm trong lĩnh vực quản lý về cả Nhiếp Ảnh và Dịch Vụ Khách Hàng, là những người tốt nghiệp từ trường đại học tại Phần Lan, và hiện giờ đang là người sáng lập ra Vui Production.

Chúng tôi tạo ra những bức ảnh chân thật và đầy cảm xúc, những bức ảnh kể lại câu chuyện của BẠN về tình yêu và sự gắn kết. Nhưng bức ảnh thuần khiết và tình cảm và rất BẠN. Vì vậy nếu bạn là người trân trọng những giá trị chân thật được đem lại từ hình ảnh về bạn và gia đình bạn, thì chúng ta nên nói chuyện với nhau ! 🙂

Trân Trọng,

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

*
*
*

There's no widget assigned. You can start assigning widgets to "Sidebar" widget area from the Widgets page.